Gale Reference Complete Deneme Veri Tabanına Erişim

GALE REFERENCE COMPLETE

Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşan en büyük sanal kütüphane şimdi parmaklarınızın ucunda.

Gale Reference Complete 4 ana koleksiyon altında bir araya getirilmiş koleksiyonlar topluluğudur. Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete; tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir koleksiyondur. Kullanımı kolay özellikler ve keşfe olanak sağlayan arama araçları ile dünyanın önde gelen dergilerini, referans kaynaklarını, arşiv belgelerini, ansiklopedileri ve edebi kaynaklar erişiminize açılmıştır.

Erişim Adresiniz: Tıklayınız

Deneme Erişimi Süresi :  Son tarih 2 Kasım 2018.

Archives Unbound Tarihin en önemli anlarını belgelendiren mikrofilm koleksiyonlarının dijitalleştirilmesiyle oluşturulmuş, her biri 5.000 ile 200.000  arasında sayfadan oluşan bu özel koleksiyonlar, araştırmacılara birincil kaynak olarak sunulmaktadır. Özellikle Osmanlı Devleti, Türkiye Cumhuriyeti, Orta Doğu ve K. Afrika hakkında diplomatik raporları sunmaktadır.

Kullanıcı Kılavuzu: Tıklayınız

Academic OneFile + General OneFile +   InfoTrac Newsstand Fen bilimleri, teknoloji, sosyal bilimler, sanat, teoloji, edebiyat ve daha bir çok konuda içerik sunan akademik araştırma için tek bir yerden hızlı bir şekilde gerekli bilgiye ulaşabileceğiniz bir platformdur. 28.000 dergide 80.000.000 makale, haber, videoyu erişiminize sunmaktadır.

Kullanıcı Kılavuzu: Tıklayınız

Gale Virtual Reference Library e-book Tüm disiplinlerde ihtiyaclariniz karsilacak 1,700 başlık altında 4000 ciltlik ansiklopedi serisidir. Oğrenciler, araştırmacılar, profesyoneller ve genel okuyucuların ihtiyaçlarını hedefleyen E-Referans kitap koleksiyonudur. Turkce arayuz, MP3 olarak dinleyebilme/indirebilme, atif araclari ve daha bircok ozelligi ile kullanici dostu kitap platformudur.

Kullanıcı Kılavuzu : Tıklayınız

Gale Literary Sources 8 farklı edebiyat veritabanı 1,5 milyondan fazla elestiriler, şiirler, oyun metinleri, yazar biyografileri, makaleler ve alıntılardan oluşan Batı Edebiyatı alanında çalışmalarınıza destek sağlayacak veritabanları serisidir.

Kullanıcı Kılavuzu : Tıklayınız